پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات

پنج ویژگی شاخص غذای زایران عتبات عالیات

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، خطاب به کارکنان آشپزخانه مرکزی کربلا گفت: غذای زایران کربلای معلی باید دارای ۵ ویژگی اساسی باشد که به شکر خدا این ویژگی ها در این غذا ها وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از عتبات عاليات، حجت‌الاسلام والمسلمين نجفي روحاني در بازديد از آشپزخانه مركزي ابوتراب ضمن تقدير و تشكر از زحمات كاركنان و خدمتگزاران زايران حسيني اظهار داشت: اين خدمات شما در پيشگاه اباعبدالله الحسين مأجور و مورد عنايت آن حضرت است.
وي با بيان اينكه غذايي كه براي زايران عتبات عاليات تهيه و طبخ مي‌شود بايد داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي باشد، گفت: اين غذا پنج خصيصه دارد كه اولين خصيصه آن حلال بودن است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
حجت‌الاسلام والمسلمين نجفي روحاني پاك و پاكيزه بودن را دو ويژگي ديگر اين غذا عنوان كرد و افزود: رعايت بهداشت در پخت غذا بسيار اهميت دارد كه در اين آشپزخانه به آن اهميت ويژه اي داده مي‌شود.
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق، ادامه داد: چهارمين خصوصيت اين غذا مطبوع و دلپذير بودن آن است به طوري كه زاير با رغبت نسبت به خوردن آن اقدام كند و راضي باشد.
وي پنجمين و مهمترين خصيصه اين غذا را پخت توأم با عشق خواند و گفت: تفاوت غذاي زايران با ساير مردم در رستوران‌ها در همين شاخصه پنجم كه عشق و محبت به ساحت امام حسين است ظهور و بروز دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمين نجفي روحاني با تشكر از توسلات و دائم الوضو بودن كاركنان اين آشپزخانه، اظهار داشت: اين ويژگي بسيار حائز اهميت است و سبب مي‌شود كه اين كار در اين فضاي گرم داراي اجر و پاداش فراواني شود.




نظرات کاربران