شنبه|02 تير 1397|08 شوال 1439|23 June 2018
زمان انتشار: 1397/02/31 - 11:14 |

اينفوگرافي/خوراكي‌هاي مناسب براي روزه‌داران در سحر و افطار

در ماه مبارك رمضان استفاده از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل پنج گروه اصلي غذايي يعني نان و غلات، ميوه‌ها، سبزيجات، گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ، شير و لبنيات، براي حفظ سلامت بدن و تامين انرژي و نيازهاي تغذيه‌اي بدن توصيه مي‌شود. استفاده از خرما در ماه رمضان به‌ خصوص در هنگام افطار براي تأمين قند خون فرد روزه‌دار بسيار مؤثر است.



برچسب ها:ماه رمضان


نظرات
    فــــرم ورود اطلاعات:
    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    پست الکترونيک:
    با استفاده از آدرس پست الکترونيک با ما در ارتباط باشيد
    نظرات:

    کد:

    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    نام گیرنده:
    پست الکترونيک گیرنده:

    موضوع: